Newsletter

  • serra llaberia pratdip hotel-01

L’hotel és a l’ Espai d’Interès Natural de la Serra de Llaberia, situat al Pre-Litoral català. Està format per poblacions del Baix Camp, la Ribera d’Ebre i el Priorat. Dins d’aquest espai natural podrem gaudir de diverses activitats com:

  • Excursions a cavall
  • Senderisme
  • BTT
  • Escalada

A 10 km aproximadament de l’hotel es troba el Club de Golf Bonmont. Un camp de golf que compta amb 18 forats par 72, desnivells naturals, barrancs, sis llacs excavats a la roca, ponts, més de noranta búnquers i un camp de pràctiques d’herba natural. L’entorn natural i les vistes al Mediterrani són immillorables.

La proximitat amb la comarca del vi per excel·lència, el Priorat, ens dóna el privilegi de recomanar visites i tasts a cellers de la zona, i fins i tot visites a les vinyes amb 4×4 i des del cel en avioneta.

El curs de l’Ebre per terres tarragonines passa a prop de Mas Mariassa. Podrem seguir aquest riu des de la ciutat de Móra d’Ebre fins al mateix Delta, sense deixar enrere en el camí dels tresors naturals, culturals i monumentals que trobarem al nostre pas: els castells de Miravet i Móra d’Ebre, la cooperativa de Pinell de Brai, les Coves Meravelles de Benifallet, etc.

Les ciutats de Tarragona i Reus també són visites obligades per als més cosmopolites. Tarragona ofereix el seu llegat romà, declarat Patrimoni de la Humanitat l’any 2000 per la UNESCO, amb les muralles i l’amfiteatre com a màxims exponents.
Reus és la ciutat on Antoni Gaudí va néixer i créixer, és normal doncs que el Modernisme es respiri a tots els carrers del centre. Des del mateix Centre Gaudí (centre d’interpretació de l’obra del genial arquitecte) podrem iniciar la ruta modernista per la ciutat.
I a l’estiu podem gaudir de les cales de l’Ametlla de Mar, les platges de l’Hospitalet de l’Infant i Mont-roig del Camp.